Terminologia: Pureudumme alasi ammattisanastoon ja termeihin.

Korrekti ammattikieli ja täsmälliset termit ovat osa vahvaa yrityksesi brändiä. Epäyhtenäisestä ja vakiintumattomasta terminologiasta tulee helposti myös aikavaras ja kustannustekijä, kun tiedotetta laatiessa tai nettisivuja päivitettäessä joudut tarkistamaan yhä uudelleen samoja asioita.

Miksi keksisit pyörän aina uudelleen, kun Traduct tuo selkeyttä ja selvyyttä termeihisi kaikilla tarvitsemillasi kielillä? Traductissa terminologisia ongelmia ei ratkota stetson-menetelmällä, vaan käännösvastineiden valinnan perusta on käsitelähtöinen: määritellään yksiselitteiset käsitteet ja sovitaan niille kuvaavat termit, joita sitten käytetään yhtenäisesti joka paikassa.

Auttaisiko termityö sinua viestintähaasteissasi?

Tarvitsetko luotettavaa ja ammattimaista kumppania kansainvälisillä vesillä? Täytä lomakkeemme niin otamme sinuun yhteyttä!

Jätä tarjouspyyntö

Traductin käännökset ovat alusti asti olleet erinomaisia ja laatu on pysynyt samalla tasolla vuodesta toiseen. Erityisesti on ilahduttanut alamme teknisen sanaston hallitseminen ja sujuva suomen kieli. Yhteistyö on sujunut jouhevasti ja aikatauluissa on tarpeen vaatiessa löytynyt sopivasti joustoa. Voin lämpimästi suositella Traductia käännöskumppaniksi!

Markkinointipäällikkö, Bridgestone