Oi onnea, oi Onnia!

Traductin pörhein työntekijä, toimistokoira Onni täytti juuri pyöreät kymmenen vuotta ja Traductissa juhlistettiin täyttä vuosikymmentä Onnin toiveiden mukaisesti maksalaatikkokakulla. Kääntäjille tästä kakusta ei odotetusti riittänyt, joten Onni sai nauttia yksinoikeudella syntymäpäiväherkustaan.

 

Onnin syntymäpäivä sujui toimistolla juhlien lisäksi samojen toimistokoiratehtävien parissa, kuin muutkin työpäivät. Onni toimi vastaanottokomiteana kaikille toimiston ovesta sisään saapuville, toimi stressin lievittäjänä kääntäjille, vei toimiston työntekijöitä mukanaan ulkoilemaan puistoon ja vartioi keittiössä, ettei kääntäjiltä vaan putoa lounastauolla mitään lattialle – tai jää epähuomiossa syömättä. Sellaista ei Onnin työvuoron aikana katsota läpi tassujen. Kiireinen päivä kuten aina, mutta muutamat päiväunetkin oli toki aikataulutettu työpäivään, muun muassa juuri sopivasti aamupalaverin ajaksi.

 

"Onni tekee työpäivistä pehmeämpiä, takoo tiimihenkeä ja maksimoi hymyillyt hetket."

 

Onni kiittää kaikkia synttärionnittelijoita Traductin somekanavissa ja halusi vielä muistuttaa, että vaikka synttärivideolla kynttilät aluksi pelottivat, niin Onni voitti lopulta kynttilät 6-0. (Video Facebookissa toimii todistusaineistona.) Lupasin Onnille tiedottaa asiasta eteenpäin, mikäli tästä oli jäänyt minkäänlaista epäselvyyttä.

 

Seuraavan työpäivän agendaan kuuluukin enää jännittää, onko maksalaatikkokakusta jäänyt mitään yli seuraavan päivän lounastauolle, vai ehtivätkö kollegat sittenkin apajille.

 

Toimistokoiramme on juhlansa ansainnut: Onni tekee työpäivistä pehmeämpiä, takoo tiimihenkeä ja maksimoi hymyillyt hetket. Mikä tärkeintä: luovalle työlle ei muutama rapsutteluhetki päivän aikana ole koskaan pahitteeksi, päin vastoin.

 

Juulia Bernhardt

Traductin markkinointiassistenttiharjoittelija, joka pitää hyvistä ja huonoista sanaleikeistä

Jaa