Meistä sanottua

Viestintätoimisto Telegraafi on käyttänyt Traductin käännöspalveluita jo vuodesta 2008 lähtien. Olemme olleet tyytyväisiä työn laatuun sekä aikataulujen pitävyyteen. Olemme saaneet erittäin nopeaa ja täsmällistä palvelua myös tiukoissa tilanteissa, kun aikataulu on ollut enemmän kuin kiireellinen. Voin lämpimästi suositella.

Toimitusjohtaja Telegraafi

Traductin käännökset ovat alusti asti olleet erinomaisia ja laatu on pysynyt samalla tasolla vuodesta toiseen. Erityisesti on ilahduttanut alamme teknisen sanaston hallitseminen ja sujuva suomen kieli. Yhteistyö on sujunut jouhevasti ja aikatauluissa on tarpeen vaatiessa löytynyt sopivasti joustoa. Voin lämpimästi suositella Traductia käännöskumppaniksi!

Markkinointipäällikkö Bridgestone

Nopeaa ja joustavaa käännöspalvelua. Myös yhteydenpito sujuu moitteettomasti!

Markkinoinnin asiantuntija Talentia

I am so impressed by your customer care and so proud to be one of your lucky clients!

Communication manager HydX Hydraulic Solutions

RODO Machinery osallistui Bauma-messuille Münchenissa huhtikuussa 2019. Tavoitteemme oli saavuttaa messuilla eurooppalaisia jälleenmyyjiä ja potentiaalisia asiakkaita. Halusimme messutiimiimme natiivitasoisesti saksaa puhuvan henkilön, jolla on lisäksi kokemusta Saksaan suuntautuvasta myynnistä ja maan bisneskulttuurista.

Valitsimme Traductin yhteistyökumppaniksemme, koska he pystyivät tarjoamaan juuri meidän tarpeisiimme sopivan messuille räätälöidyn palvelun. Saimme messutiimiimme vahvistuksen, joka muun muassa kävi saksankielisiä myyntineuvotteluja, edusti tuotteitamme messuosastollamme ja toimi tulkkina vaativammissa tilanteissa. Monet potentiaalisimmista asiakkaistamme puhuivat vain saksaa, ja saksankielisen palvelun tarjoaminen antoi meille arvokkaan kilpailuedun muihin messuosastoihin nähden. Ostaisin palvelun ehdottomasti uudelleen.

Toimitusjohtaja RODO Machinery Oy