Käännökset: Toimiva viesti kokeneilta, syntyperäisiltä ammattikääntäjiltä.

Saat meiltä luovat, luotettavat ja laadukkaat käännökset yrityksesi viestinnän tueksi. Rakenna brändiäsi ja kerro tarinasi aina yhtä tehokkaasti kielestä ja markkina-alueesta riippumatta. Traductin mutkaton prosessi ja henkilökohtainen palvelu vievät viestisi perille. 

  1. Toimeksiannon ottaa vastaan kokenut asiakasyhteyshenkilö, joka arvioi työn yhdessä kääntäjien kanssa. Luonnollisesti tekstin toisteisuus ja käännöstyökalujen tarjoamat tuottavuusedut analysoidaan jo tässä vaiheessa. Analyysin avulla pystymme antamaan mahdollisimman tarkan työaika- ja kustannusarvion.
  2. Tekstin takana on aina pätevä ja kokenut ammattilainen – hän laatii briiffaamasi tarpeen ja käyttötilanteen mukaisen käännöksen juuri sinun viestintätarpeeseesi, mukaan lukien mediaan, ohjelmistoon tai käyttöympäristöön liittyvät muotoilut, tavanomaisten Office-formaattien ohella vaikkapa InDesign-julkaisuissa tai videotekstityksissä. Suoraan toivomaasi formaattiin tehty käännös säästää sinulta ja graafikoltasi työaikaa.
  3. Käännöksen tarkistaa yhtä pätevä kääntäjäkollega – tekstisi kulkee aina kahden ammattilaisen käsien kautta. Näin varmistetaan vankasti perustellut käännösratkaisut, hiottu kieliasu ja minimoidaan virheet. Sisäisen tarkistuksen jälkeen kääntäjä viimeistelee tekstin. Luonnollisesti saat mahdollisuuden itse kommentoida käännöstä, minkä jälkeen muokkaamme sitä toiveittesi mukaisesti, kunnes viesti on täsmälleen tarpeesi mukainen. Hoidamme mielellämme myös mahdollisen oikoluvun ennen valmiin tuotteen käyttöönottoa.
  4. Palautteesi tallennetaan käännösalustamme muistiin ja/tai sanastoihin, toisin sanoen luodaan edellytykset yksittäisistä kääntäjistä riippumattomalle tasaiselle laadulle ja pitkäjänteiselle laadun parantamiselle.

Lue lisää laatustandardoidusta palvelustamme!

Teemme myös auktorisoidut käännökset seuraavista kielipareista:

  • suomi-englanti 
  • suomi-ranska
  • suomi-saksa
  • englanti-suomi
  • ranska-suomi
  • saksa-suomi

Tarvitsetko luotettavaa ja ammattimaista kumppania kansainvälisillä vesillä? Täytä lomakkeemme niin otamme sinuun yhteyttä!

Jätä tarjouspyyntö

Viestintätoimisto Telegraafi on käyttänyt Traductin käännöspalveluita jo vuodesta 2008 lähtien. Olemme olleet tyytyväisiä työn laatuun sekä aikataulujen pitävyyteen. Olemme saaneet erittäin nopeaa ja täsmällistä palvelua myös tiukoissa tilanteissa, kun aikataulu on ollut enemmän kuin kiireellinen. Voin lämpimästi suositella.

Toimitusjohtaja, Telegraafi