Käännöspalvelu

Toimiva viesti kokeneilta, syntyperäisiltä ammattikääntäjiltä

Käännöspalvelu vahvistaa viestintääsi, tukee liiketoimintaasi ja säästää aikaasi. Saat meiltä luovat, luotettavat ja laadukkaat käännökset yrityksesi viestinnän tueksi. Rakenna brändiäsi ja kerro tarinasi aina yhtä tehokkaasti kielestä ja markkina-alueesta riippumatta.

Palvelumme on aina henkilökohtaista, ja käännöspalvelun prosessimme on mutkaton. Näin varmistetaan, että viestisi on selkeä kielellä kuin kielellä. 

Käännöspalvelu käynnistyy työn laajuuden arvioinnilla

Toimeksiannon ottaa vastaan kokenut asiakasyhteyshenkilö, joka arvioi työn yhdessä kääntäjien kanssa. Tekstin toisteisuus ja käännöstyökalujen tarjoamat tuottavuusedut analysoidaan jo tässä vaiheessa. Analyysin avulla pystymme antamaan mahdollisimman tarkan työaika- ja kustannusarvion.

Saat käännöksen tarvitsemassasi muodossa

Käännöksen takana on aina pätevä ja kokenut ammattilainen – hän laatii briiffaamasi tarpeen ja käyttötilanteen mukaisen käännöksen juuri sinun viestintätarpeeseesi, mukaan lukien mediaan, ohjelmistoon tai käyttöympäristöön liittyvät muotoilut, tavanomaisten Office-formaattien ohella vaikkapa InDesign-julkaisuissa tai videotekstityksissä. Suoraan toivomaasi formaattiin tehty käännös säästää sinulta ja graafikoltasi työaikaa.

Käännöksen tarkistus kuuluu palveluumme

Käännöksen tarkistaa yhtä pätevä kääntäjäkollega – tekstisi kulkee aina kahden ammattilaisen käsien kautta. Näin varmistetaan vankasti perustellut käännösratkaisut, hiottu kieliasu ja minimoidaan virheet. Sisäisen tarkistuksen jälkeen kääntäjä viimeistelee tekstin. Saat halutessasi tässä vaiheessa kommentoida käännöstä, minkä jälkeen muokkaamme sitä toiveittesi mukaisesti, kunnes viesti on täsmälleen tarpeesi mukainen. Hoidamme mielellämme myös mahdollisen oikoluvun ennen valmiin tuotteen käyttöönottoa.

Parannamme jatkuvasti käännöspalvelun laatua

Palautteesi tallennetaan käännösalustamme muistiin ja/tai sanastoihin. Näin luomme edellytykset yksittäisistä kääntäjistä riippumattomalle, tasaiselle laadulle ja pitkäjänteiselle laadun parantamiselle.

Lue lisää laatustandardoidusta palvelustamme!

Meiltä myös auktorisoidut käännökset

Teemme myös auktorisoidut käännökset seuraavista kielipareista:

  • suomi-englanti 
  • suomi-ranska
  • suomi-saksa
  • englanti-suomi
  • ranska-suomi
  • saksa-suomi

Käännöstoimistomme toimipiste sijaitsee Turussa. Käännöspalvelumme ulottuu kuitenkin palvelemaan asiakkaita kaikkialla Suomessa. 

Ota yhteyttä!

 

Huomio nämä 8 asiaa kun tilaat käännöksen! Lue Traductin vinkit!

Tarvitsetko luotettavaa ja ammattimaista kumppania kansainvälisillä vesillä? Täytä lomakkeemme, niin otamme sinuun yhteyttä!

Jätä tarjouspyyntö

Viestintätoimisto Telegraafi on käyttänyt Traductin käännöspalveluita jo vuodesta 2008 lähtien. Olemme olleet tyytyväisiä työn laatuun sekä aikataulujen pitävyyteen. Olemme saaneet erittäin nopeaa ja täsmällistä palvelua myös tiukoissa tilanteissa, kun aikataulu on ollut enemmän kuin kiireellinen. Voin lämpimästi suositella.

Toimitusjohtaja, Telegraafi