Kielentarkistus: Jätä pilkun paikka meidän huoleksemme ja keskity itse viestiin.

Kaikki mitä julkaiset vaikuttaa yrityksesi brändiin – halusit tai et. Luonteva, puhutteleva, korrekti kieli kertoo vakuuttavasti ammattitaidostasi. Virheet ja huolimattomuudet saavat helposti kysymään, hoidetaanko asiat muutenkin vähän sinne päin. Hyvällä, luettavalla, oikeakielisellä tekstillä saat viestisi perille. Kielenhuoltopalvelut, eli kielentarkistus ja oikoluku ovatkin olennainen osa käännöstoimiston palveluja.

 

Aina ei tarvita käännöstä  jo kielentarkistuksella pääsee pitkälle

 

Sinulla saattaa jo olla teksti valmiina halutulla kielellä, eikä käännöstä enää tarvita. Huolellinen ja ammattilaisten tekemä kielentarkistus ja oikoluku on kuitenkin hyvä tapa varmistaa, että tekstisi on hiottu täyteen potentiaaliinsa. 

 

Mikset ulkoistaisi kielentarkistusta ammattilaisille?

 

Jos aika on kortilla, kirjoittaminen tuntuu vaikealta tai yksinkertaisesti haluat vain ulkoistaa yhden huolen ammattilaiselle – ota yhteyttä! Ammattilaisemme hiovat karkeastakin aihiosta työkalun terävään viestintään. 

Anna meidän viilata pilkkua puolestasi!

Tarvitsetko luotettavaa ja ammattimaista kumppania kansainvälisillä vesillä? Täytä lomakkeemme niin otamme sinuun yhteyttä!

Jätä tarjouspyyntö

Viestintätoimisto Telegraafi on käyttänyt Traductin käännöspalveluita jo vuodesta 2008 lähtien. Olemme olleet tyytyväisiä työn laatuun sekä aikataulujen pitävyyteen. Olemme saaneet erittäin nopeaa ja täsmällistä palvelua myös tiukoissa tilanteissa, kun aikataulu on ollut enemmän kuin kiireellinen. Voin lämpimästi suositella.

Toimitusjohtaja, Telegraafi