Vad kunderna säger om oss

Vi på Telegraafi har använt oss av Traducts översättningstjänster sedan 2008. Vi har varit nöjda med kvaliteten och med att leveranstiderna alltid håller. Vi har fått snabba och bra översättningar, ibland med mycket tuffa deadlines. Jag kan varmt rekommendera Traduct.

Verkställande direktör Telegraafi

Traducts översättningar har varit utmärkta från första början och hållit samma höga nivå år efter år. Särskilt imponerade har vi varit av deras grepp om tekniska branschtermer och flytet i deras finska översättningar. Samarbetet har löpt smidigt, och de har alltid varit flexibla med leveranstiderna. Jag kan varmt rekommendera Traduct som översättningspartner!

Marknadsföringschef Bridgestone

Snabba, flexibla översättningstjänster och lyhörda kontaktpersoner.

Marknadsföringsspecialist Talentia

Jag är väldigt imponerad av kundbemötande och glad över att vara en av era kunder.

Kommunikationschef HydX Hydraulic Solutions

RODO Machinery medverkade på Bauma-mässan i München i april 2019. Vårt mål var att nå ut till europeiska återförsäljare och potentiella kunder på mässan. Vi ville komplettera vårt team med en person som talar flytande tyska och som även har erfarenhet av försäljning till Tyskland och av landets affärskultur.

Vi valde Traduct som partner eftersom de kunde erbjuda en skräddarsydd tjänst till mässan som motsvarade våra behov perfekt. Vårt team förstärktes med en person som bland annat förhandlade med kunder på tyska, representerade våra produkter på mässavdelningen och fungerade som tolk i mer krävande situationer. Många av de mest potentiella kunderna talade bara tyska och den tyskspråkiga betjäningen gav oss en värdefull konkurrensfördel jämfört med de andra utställarna. Jag skulle definitivt köpa tjänsten på nytt.

Verkställande direktör RODO Machinery Oy