Språkgranskning: Fokusera på ditt budskap, vi finslipar din text.

Alla texter du publicerar påverkar ditt företags varumärke, vare sig du vill det eller inte. Ett naturligt, övertygande och korrekt språk skapar ett professionellt intryck, medan fel i texterna kan påverka läsarens förtroende för företaget över lag. En text med bra flyt och korrekt språk säkerställer att ditt budskap når fram.

Om du har ont om tid, saknar flyt i skrivandet eller bara vill överlämna jobbet åt ett proffs – kontakta oss! Vi kan hjälpa till med att  omvandla även ett grovt utkast till ett riktigt vasst redskap för din kommunikation. 

Låt oss vässa din text!

Söker du en tillförlitlig översättningspartner för internationell kommunikation? Då har du kommit rätt.Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

BE OM OFFERT

RODO Machinery medverkade på Bauma-mässan i München i april 2019. Vårt mål var att nå ut till europeiska återförsäljare och potentiella kunder på mässan. Vi ville komplettera vårt team med en person som talar flytande tyska och som även har erfarenhet av försäljning till Tyskland och av landets affärskultur.

Vi valde Traduct som partner eftersom de kunde erbjuda en skräddarsydd tjänst till mässan som motsvarade våra behov perfekt. Vårt team förstärktes med en person som bland annat förhandlade med kunder på tyska, representerade våra produkter på mässavdelningen och fungerade som tolk i mer krävande situationer. Många av de mest potentiella kunderna talade bara tyska och den tyskspråkiga betjäningen gav oss en värdefull konkurrensfördel jämfört med de andra utställarna. Jag skulle definitivt köpa tjänsten på nytt.

Verkställande direktör, RODO Machinery Oy