Innehållsproduktion: Ett effektivt budskap för att marknadsföra dina produkter

Har du ett budskap men ingen text? Ingen fara – berätta för oss om dina behov så tar vi fram en färdig text.

Kreativ innehållsproduktion är en tjänst som ger dig effektiv skräddarsydd kommunikation. Berätta vill nå ut med så formar vi ett budskap som får ditt företag och dina produkter att sticka ut.

Vad vill du att världen ska veta om ditt företag?

Söker du en tillförlitlig översättningspartner för internationell kommunikation? Då har du kommit rätt.Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

BE OM OFFERT

RODO Machinery medverkade på Bauma-mässan i München i april 2019. Vårt mål var att nå ut till europeiska återförsäljare och potentiella kunder på mässan. Vi ville komplettera vårt team med en person som talar flytande tyska och som även har erfarenhet av försäljning till Tyskland och av landets affärskultur.

Vi valde Traduct som partner eftersom de kunde erbjuda en skräddarsydd tjänst till mässan som motsvarade våra behov perfekt. Vårt team förstärktes med en person som bland annat förhandlade med kunder på tyska, representerade våra produkter på mässavdelningen och fungerade som tolk i mer krävande situationer. Många av de mest potentiella kunderna talade bara tyska och den tyskspråkiga betjäningen gav oss en värdefull konkurrensfördel jämfört med de andra utställarna. Jag skulle definitivt köpa tjänsten på nytt.

Verkställande direktör, RODO Machinery Oy