ÖVERSÄTTNINGSTJÄNSTER OCH INNEHÅLLSPRODUKTION

Ett kreativt team av professionella översättare

Traducts historia tog sin början 1985 då ett gäng likasinnade lärare på översättarutbildningen i Åbo beslutade sig för att börja omsätta sina kunskaper i praktiken. De delade uppfattningen att det fanns ett behov av bättreöversättningar i näringslivet.

traduct-tiimi-1.jpg
Perustettu 1985

Traducts ledstjärna var en funktionell syn på översättning, det vill säga att översättningar inte är isolerade från den omgivande världen, utan att kvaliteten på en översättning beror på hur väl den bidrar till och stöttar ett företags kommunikation.

Omkring millennieskiftet kristalliserades detta tänkande i Traducts två grundläggande värderingar: expertis och partnerskap. Vi är experter på kommunikation och sätter ära i att lära känna kundernas verksamhet på djupet. Internt är partnerskap något som skapar en god grund för hög kvalitet, medan externa partnerskap med kunderna bidrar till kontinuerlig förbättring.

Vår passion är än idag stark och funktionell kommunikation – rätt budskap, i rätt form, för att stärka kundens varumärke. Kundens berättelse, så som kunden själv skulle berätta den, med rätt information och korrekta termer för varje sammanhang – noggrant, elegant och felfritt.

Muistoja vuosien varrelta