KÄÄNNÖS- JA SISÄLLÖNTUOTANTOPALVELUT

Luova tiimi kääntämisen ja sisällöntuotannon ammattilaisia

Traduct syntyi vuonna 1985, kun joukko samanmielisiä opettajia Turun yliopiston kääntäjänkoulutuslaitoksessa päätti soveltaa käännöstieteellistä tietämystään käytännössä. Yhteinen kokemus oli, että elinkeinoelämässä on tarvetta toimiville käännöksille.

traduct-tiimi-1.jpg
Perustettu 1985

Traductin johtotähtenä oli funktionaalinen näkemys kääntämisestä: kääntäminen ei ole ympäröivästä maailmasta irrallinen kielellinen harjoitus, vaan käännösten laatua mittaa niiden käytännön toimivuus yrityksen viestinnän välineenä ja tukena.

Vuosituhannen vaihteen tietämissä tämä Traductin palveluiden peruslähtökohta muotoiltiin kahdeksi perusarvoksi: asiantuntemus ja kumppanuus. Olemme viestinnän asiantuntijoita ja pidämme kunnia-asiana perehtyä pintaa syvemmältä asiakkaan toimialaan. Sisäinen kumppanuus laskee lujan perustan palvelun laadulle, ja ulkoisesti kumppanuus asiakkaan kanssa ruokkii toiminnan jatkuvaa parantamista.

Traductilaisten intohimona on edelleen vahva, toimiva viestintä — oikea viesti, oikein muotoiltuna, niin että se tukee asiakkaan brändiä. Asiakkaan tarina kerrottuna niin kuin hän sen itse kertoisi. Oikeaa tietoa oikeilla termeillä sopivaan tilanteeseen. Tarkasti, tyylikkäästi, virheettä.
 

 Olemme Suomen kielipalveluyritykset SKY ry:n jäsenyritys.

 

Muistoja vuosien varrelta