KÄÄNNÖSPALVELUJA JA SISÄLTÖJÄ

Luova tiimi kääntämisen ja sisällöntuotannon ammattilaisia

Käännöstoimisto Traduct syntyi vuonna 1985, kun joukko samanmielisiä opettajia Turun yliopiston kääntäjänkoulutuslaitoksessa päätti soveltaa tietämystään käytännössä. Yhteinen kokemus oli, että elinkeinoelämässä on tarvetta toimiville käännöksille.

traduct-tiimi-1.jpg
Perustettu 1985

Olemme toimittaneet laadukkaita käännöspalveluja asiakkaillemme jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Olemme kehittyneet usean eri erikoisalan asiantuntijoiksi, ja kauttamme saat nopeaa ja asiantuntevaa palvelua kaikissa käännöspalveluihin ja viestintään liittyvissä tarpeissasi. Olipa kyse tarkoista teknisistä käännöksistä, luovista markkinointiteksteistä tai täysin uusista sisällöistä, me olemme luotettava kumppanisi.

Käännöstoimistollamme onkin kaksi perusarvoa: asiantuntemus ja kumppanuus. Olemme viestinnän ja käännöspalvelujen asiantuntijoita ja pidämme kunnia-asiana perehtyä pintaa syvemmältä asiakkaan toimialaan. Sisäinen kumppanuus laskee lujan perustan palvelun laadulle, ja ulkoisesti kumppanuus asiakkaan kanssa ruokkii toiminnan jatkuvaa parantamista.

Traductilaisten intohimona on edelleen vahva, toimiva viestintä — oikea viesti, oikein muotoiltuna, niin että se tukee asiakkaan brändiä. Asiakkaan tarina kerrottuna niin kuin hän sen itse kertoisi. Oikeaa tietoa oikeilla termeillä sopivaan tilanteeseen. Tarkasti, tyylikkäästi, virheettä.
 

 Olemme Suomen kielipalveluyritykset SKY ry:n jäsenyritys.

 

Muistoja vuosien varrelta