Termipalvelut: Pureudumme alasi ammattisanastoon ja termeihin.

Korrekti ammattikieli ja täsmälliset termit ovat osa yrityksesi vahvaa brändiä. Epäyhtenäisestä ja vakiintumattomasta terminologiasta tulee helposti myös aikavaras ja kustannustekijä, kun tiedotetta laatiessa tai nettisivuja päivitettäessä joudut tarkistamaan yhä uudelleen samoja asioita. Oikeat termit puolestaan tuovat uskottavuutta yrityksellesi ja palveluillesi. 

Miksi keksisit pyörän aina uudelleen, kun Traductin termipalvelut tuovat selkeyttä ja selvyyttä termeihisi kaikilla tarvitsemillasi kielillä? Traductissa terminologian ongelmia ei ratkota stetson-menetelmällä, vaan käännösvastineet valitaan käsitelähtöisesti: määritellään yksiselitteiset käsitteet ja sovitaan niille kuvaavat termit, joita sitten käytetään yhtenäisesti joka paikassa. Termipalvelustamme vastaavat käännösalan ammattilaiset, joilla on laajaa kokemusta useista eri aloista.

Auttaisivatko termipalvelumme sinua viestintähaasteissasi? Laitetaan yhdessä yrityksesi termit kuntoon!

Tarvitsetko luotettavaa ja ammattimaista kumppania kansainvälisillä vesillä? Täytä lomakkeemme niin otamme sinuun yhteyttä!

Jätä tarjouspyyntö

Traductin käännökset ovat alusti asti olleet erinomaisia ja laatu on pysynyt samalla tasolla vuodesta toiseen. Erityisesti on ilahduttanut alamme teknisen sanaston hallitseminen ja sujuva suomen kieli. Yhteistyö on sujunut jouhevasti ja aikatauluissa on tarpeen vaatiessa löytynyt sopivasti joustoa. Voin lämpimästi suositella Traductia käännöskumppaniksi!

Markkinointipäällikkö, Bridgestone