Terminologia: Pureudumme alasi ammattisanastoon ja termeihin.

Korrekti ammattikieli ja täsmälliset termit ovat osa vahvaa yrityksesi brändiä. Epäyhtenäisestä ja vakiintumattomasta terminologiasta tulee helposti myös aikavaras ja kustannustekijä, kun tiedotetta laatiessa tai nettisivuja päivitettäessä joudut tarkistamaan yhä uudelleen samoja asioita.

Miksi keksisit pyörän aina uudelleen, kun Traduct tuo selkeyttä ja selvyyttä termeihisi kaikilla tarvitsemillasi kielillä? Traductissa terminologisia ongelmia ei ratkota stetson-menetelmällä, vaan käännösvastineiden valinnan perusta on käsitelähtöinen: määritellään yksiselitteiset käsitteet ja sovitaan niille kuvaavat termit, joita sitten käytetään yhtenäisesti joka paikassa.

Auttaisiko termityö sinua viestintähaasteissasi?

Tarvitsetko luotettavaa ja ammattimaista kumppania kansainvälisillä vesillä? Täytä lomakkeemme niin otamme sinuun yhteyttä!

Jätä tarjouspyyntö

Viestintätoimisto Telegraafi on käyttänyt Traductin käännöspalveluita jo vuodesta 2008 lähtien. Olemme olleet tyytyväisiä työn laatuun sekä aikataulujen pitävyyteen. Olemme saaneet erittäin nopeaa ja täsmällistä palvelua myös tiukoissa tilanteissa, kun aikataulu on ollut enemmän kuin kiireellinen. Voin lämpimästi suositella.

Toimitusjohtaja, Telegraafi